Jedidja van Kommer

Wie ben ik?

Over mij

Eten is voor mij altijd belangrijk geweest. Maar er echt over nadenken? Lekker bewegen, voldoende en gezond eten, maar af en toe ook zeker lekker genieten. Dat was eigenlijk altijd genoeg. Tot ik kinderen kreeg. Mijn twee kinderen hebben allebei een voedselallergie. En ik kan je eerlijk zeggen: dat is behoorlijk lastig. Door hen ben ik me gaan verdiepen in bepaalde soorten voeding. Wat konden ze wel eten en wat niet? Ik merkte dat ik hier zoveel energie van kreeg (zowel van het eten als van het leren over eten), dat ik een opleiding tot gewichtsconsulent ben gaan volgen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Jedidja van Kommer, ik ben geboren in 1986 en woon in Hilversum. Ik woon samen met de liefde van mijn leven en onze twee prachtige kids. Nadat ik mijn diploma tot gewichtsconsulent heb behaald, ben ik meteen aan de slag gegaan. Inmiddels heb ik al veel mensen geholpen met het behalen van hun doelen.

Die doelen kunnen groot of klein zijn. Wil je afvallen, aankomen of juist gezonder leven? Of misschien heb je wel, net als mijn kinderen, een voedselallergie en wil je adviezen over gezonde voeding en een gezond beweegpatroon. Wat jouw doel ook is: ik help je.

Gelukkig Gezond

De naam van mijn praktijk is precies wat ik je wil meegeven. Een gelukkig, gezond leven. Niet eindeloos calorieën tellen, bij elk hapje wat je eet nadenken en nooit meer diëten. Want zeg nou eerlijk: van een dieet wordt niemand echt gelukkiger, toch?

Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen of heb je vragen? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik help je graag.

8 vragen aan Jedidja

1. Wat is jouw lievelingsgerecht?
“Bobotie, daar kun je me echt voor wakker maken!”

2. Waar ben je het meest trots op?
“Op mijn prachtige kinderen! Ze hebben allebei een pittige start gehad, maar ze zijn altijd vrolijk en blij. Ik geniet iedere dag weer volop van ze.”

3. Jouw ultieme guilty pleasure?
“Sushi. Absoluut. Zó lekker.”

4. Wat neem je mee naar een onbewoond eiland?
“Mijn man en kinderen. Zonder hun ga ik niet: al kreeg ik een miljoen.”

5. Zoet of hartig?
“Zoet. Ik ben een echte zoetekauw”

6. Nooit meer chocola of nooit meer een wijntje?
“Heel moeilijk, maar dan nooit meer chocola. Een wijntje op z’n tijd is heerlijk.”

7. Favoriete sport?
“Ik vind best heel veel leuk, maar vooral Pilates, krachttraining en Piloxing.”

8. Wat doe je het liefste in je vrije tijd?
“Heel veel dingen! Ik vind het heerlijk om lekker te sporten of leuke dingen te doen met mijn gezin. Naar de speeltuin of de dierentuin, zo heerlijk om die blije hoofdjes te zien. Wat ik ook heel fijn vind is om samen met vriendinnen ergens een hapje te eten en het gezellig te hebben samen. Maar op nummer één staat toch wel iets leuks doen samen met mijn liefde. Lekker een hapje eten of naar de film, even genieten met z’n tweeën.”

Kennis

Gecertificeerd